2017. febr. 19.

13 reasons why (13 okom volt...) sorozat infók


Egyik legelső és máig kedvenc könyvem Jay Asher 13 okom volt... című története, amit sajnos kevesen ismernek, pedig higgyetek nekem, kihagyhatatlan élmény, amit bárkinek bármikor ajánlok. A könyvet évekkel ezelőtt olvastam először és már akkor azt gondoltam, hogy milyen remek lenne filmként vagy sorozatként is elkészíteni. Teltek az évek, jöttek és mentek a pletykák, de aztán tavaly végül hivatalosan bejelentették, hogy sorozatot készít a Netflix Asher könyvéből.

Annyira örültem a hírnek, hogy azt le se lehet írni és azóta várom a fejleményeket, infókat, bármit... és persze magát a sorozatot. Egy 13 részes minisorozatot fogunk kapni a Netflixtől, aminek 2017. március 31.-én lesz a premierje, és ahogy a Netflixen az lenni szokott, egyszerre adják ki az összes részt, így nem is kell hetente várni a folytatásra. Alig van egy bő hónapunk eddig, és én már alig várom, hogy végre láthassam milyen lett a sorozat. Nagyon pozitívan állok a dolgokhoz, és remélem sikerült átadni a könyv lényegét és mondandóját. A szereplőgárda jónak tűnik, és mivel a Netflix remek sorozatokat készít (lásd a Daredevilről írt kritikámat!), így nem aggódok. Remélem nem kell csalódnom, mert akkor nagyon szomorú lennék.

Nemrégen megérkezett az első öt still a sorozatból, az első poszter és az első teaser előzetes. Remélem kapunk még egy rendes, hosszabb előzetest is, mert azért ez nem sokat mond azoknak, akik nem ismerik a könyvet. Addig is hozom, ami eddig van.
Nektek hogy tetszenek a képek és az előzetes? Várjátok a sorozatot? Ilyennek képzeltétek el a színészeket?








Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...