2016. aug. 12.

2016 legjobban várt filmjei 3


Ahhoz képest, hogy idén azért elég sok filmet vártam a mozikban, nem mindegyikre jutottam el, vagy ha mégis, akkor nem mindegyik nyerte el a tetszésemet. Mindenesetre érkezzen az év utolsó ilyen jellegű posztja, hisz még van három film, amit mindenképp látni szeretnék idén.

I am not a serial killer (Nem vagyok sorozatgyilkos)

A filmet igazából már korábban bemutatták több filmfesztiválon is, de a nagyközönség részére csak augusztusban válik elérhetővé. Sajnos van egy olyan tippem, hogy nálunk nem fogják vetíteni a mozik, sőt szinte biztos, de ez engem nem tántorít el, hanem angolul is meg fogom nézni, ha odaát kijön DVD-n.

Egyik kedvenc könyvsorozatom első részének az adaptációja, így nem kérdés, hogy a film is érdekel, és mivel a kritikusok igen elismerően nyilatkoztak róla, így bizakodhatunk. (Legalább ezt nem szólták le.)

Tetszik a szereposztás, tetszik a sötét és komor hangulat, csak az a kérdés, hogy a filmben sikerül-e megragadni John fura karakterét, hiszen a könyvben is az az egyik dolog, amiért megszerettem azt.

Amerikai premier: 2016. augusztus 26.
Magyar premier: -

Előzetes:


Inferno

Dan Brown könyvei közül csak a Da-Vinci kódot olvastam, és mivel az akkoriban nagyon tetszett, így mindenképp megnéztem a belőle készült filmet is. Anno nagyon szerettem a filmet, de aztán valahogy csökkent a lelkesedésem a történet iránt, így az Angyalok és démonokat csak évekkel később egyszer a tévében láttam véletlenül.

Nagy meglepetésemre az Angyalok és démonok is elég jól sikerült, így mióta megtudtam, hogy Dan Brown újabb könyvét fogjuk megkapni filmben, valahogy újra felcsigázta az érdeklődésemet a történet.

Az Inferno érdekesnek és izgalmasnak tűnik az előzetesek alapján, és ezt a filmet is látnom kell valamikor, csak az a kérdés, hogy elmegyek-e érte a moziba vagy sem. Ezt majd meglátom.

Magyar bemutató: 2016. október 13.

Előzetes:


Doktor Strange

Az idei év utolsó képregényfilmje, ami engem érdekel. Nem sokat tudok magáról a képregényről és a történetről, csak annyit, hogy a Marvel Filmes Univerzum részeként jelenik meg és valamiféle varázsló a főszereplő.

Kérdezhetnétek, hogy akkor minek akarom megnézni a filmet. Egyrészt érdekes az előzetes, másrészt egyszerűen szeretem a látványos és izgalmas képregényfilmeket (tudom, tudom, ez szokatlan egy lánytól, de én imádom a képregényfilmeket), harmadrészt pedig Benedict Cumberbatch kapta meg a főszerepet, őt pedig imádom a Sherlock sorozat óta. Kell ennél több indok?

Erre szeretnék elmenni a moziba és remélem össze is fog jönni.

Magyar bemutató: 2016. november 3.

Előzetes:

4 megjegyzés:

  1. Nem már! Ezt ne! Komolyan nem fogják vetíteni a magyar mozik a Nem vagyok sorozatgyilkost? :((

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Eddig semmi infót nem találtam róla, vagyis nem valószínű. Én is sajnálom hidd el, mert arra biztos elmennék.
      Ha itthon is vetítenék, akkor már lenne valamilyen sajtóvisszhangja vagy láttunk valami valami reklámanyagot róla, de elég nagy a csend. :(

      Törlés
  2. Szia! Az elsőt nem ismerem, de a másik kettőt már várom! :) Dan Browntól én is csak a Da Vinci kódot olvastam, de az tetszett... na meg a két film is. :) A Marvel filmeket is szeretem, mert nagy képregényfilm rajongó vagyok.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ja azt elfelejtettem említeni, hogy az Infernot Pesten forgatták. :)

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...