2015. dec. 2.

Shadowhunters: posztert kapott a sorozat + itt vannak a hivatalos karakterfotók


Már lehet, hogy hetek is elteltek azóta, hogy hivatalosan kiadták a posztert és a karakterfotókat, de én csak most jutottam el odáig, hogy összegyűjtsem és elhozzam nektek egy bejegyzésben, némi személyes véleménnyel kiegészítve. Mondanom sem kell, hogy mikor ránéztem a képekre, elsőnek az ötlött szembe, hogy már megint megszaladt a Photoshop és szegény színészek fejét és testét túlságosan "átphotoshopolták". Nem nagyon újdonság ez, hisz a legtöbb filmes és sorozatos poszter és karakterfotó így szokott járni.

Elsőnek is itt van maga a sorozat hivatalos posztere.


És a poszter után hozom a kiadott karakterposztereket is. Nekem legjobban Clary és Magnus képe tetszik, a többiek fejét eléggé átformálták a Photoshoppal, és annyira mű lett az összhatás. Viszont azt nem értem, hogy Luke-t miért nyomják ennyire, mikor szerintem ha már valamelyik felnőttnek saját posztert kellene kapnia, az inkább a fő gonosz legyen, vagyis Valentine. Róla is nyugodtan készülhetett volna egy. Na, de ezt nem én döntöm el sajnos, így kaptunk amit kaptunk.








Egyre jobban közeledik ám a Shadowhunters sorozat premierje, és már alig kevesebb, mint másfél hónapot kell várnunk rá. 2016 január 12-én startol a sorozat az ABC Family (új nevén Freeform) csatornán Amerikában, és én már alig várom. Addigra a vizsgáim nagy részét is le tudom remélhetőleg, így ez lesz az egyik jutalmam magamnak.

Nektek hogy tetszik a poszter és a karakterfotók: :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...