2012. dec. 19.

100. bejegyzés: egy kis személyes:)


Most pötyögöm nektek a 100. posztot, vagyis ez egy jeles kerek évforduló, ami esetében gondoltam egy egyedi bejegyzéssel kellene készülnöm. Ez pedig az oldal keletkezésének története, ami nem nagy szám, de gondoltam elmesélem.
Már régóta figyelem a könyves blogokat és van egy kedvenc bloggerem, akinek az oldalát már ki tudja mióta folyamatosan olvasgattam. Ő mindig tök jól meg tudta megfogalmazni, hogy mit szeret egy könyvben és mit nem, igazán élvezem olvasni a kritikáit és habár személyesen nem ismerem mégis példaképként tekintek rá.
Tinédzser koromban nem sokat olvastam, nem tudom ennek mi lehetett az oka, talán az, hogy a gimiben mindig a béna kötelező olvasmányokat erőltették rám, melyek nagy részét máig ki nem állhatom. Meg nem is volt a piacon akkor még olyan könyves kínálat, ami engem érdekelt volna. Vagy csak akkor hülye voltam és nem értékeltem a könyveket.
A lényeg, hogy aztán ma már akármennyire kínos vagy ciki de az Alkonyat láznak köszönhetem az olvasási mániám, és habár már nem szeretem az Alkonyat könyveket, de mégis miattuk szoktam rá az olvasásra. És mivel egyre több könyvet olvastam és mindig bennem volt az a kényszer, hogy le kellene írnom a véleményem, hogy később is emlékezhessek rá, hogy az adott könyv milyen érzelmeket váltott ki belőlem, így elkezdtem a blogot. Ez volt 2010.-ben, persze már akkor írtam filmes kritikákat is, de alig 10 poszt után abbahagytam, és az a legrosszabb, hogy már nem emlékszek rá miért fejeztem be, talán nem volt rá időm, vagy csak nem volt semmi érdekes akkoriban amiről írhattam volna.
Aztán 2 évvel később újra eszembe jutott egy unalmas vizsga időszakban és akkor újraindítottam, ez volt 2012. januárjában és onnantól kezdve már folyamatosan aktív az oldal. Még csak nem is számíttottam rá, hogy valaki olvasni fogja, se arra, hogy lesznek rendszeres olvasóim, aztán ketten is lettek, akiknek köszönöm szépen! (Főleg Annie-nek!!!! :)
Persze az olvasás mellett még imádom a filmeket és a sorozatokat is, így ahogy már bizonyára észrevettétek filmes és sorozatos kritikáim is vannak az oldalon. És ez így fog menni tovább, erről a három témáról fogok irogatni eztán is.

És akkor a végén szintén elmondanám, hogy mint (általában) minden blogos név, az Anna is csak egy választott név, egy "művésznév", ha így jobban tetszik. Mindig kedveltem az Anna nevet, ezért ezt választottam. Az igazi nevem Bertalan Csilla, 22 éves vagyok jelenleg és a Budapesti Gazdasági Főiskolán tanulok.

Remélem senkit nem untattam ezzel a kis bejegyzéssel és a következő kerek évfordulóra (a 200. poszt alkalmára) megint valami személyessel készülök majd. Addig is itt leszek és írom tovább a véleményeimet, kritikáimat.

xoxoxo Anna
(Sorry a befejezésért, de most néztem a Gossip Girl sorozatzáró epizódját, remélem ez mindent megmagyaráz)

2 megjegyzés:

  1. Senkit sem untattál a bemutatkozó bejegyzéseddel, nyugalom. ;) Főleg engem, akit külön kiemeltél, köszönöm! :))

    Kár, hogy nem emlékszel miért álltál le, mert kíváncsi lettem volna az okra.

    Ezzel a személyes bejegyzéssel ötletet adtál, lehet, ha majd én is elérem a századik írásomat, magamról is megosztok pár dolgot. :)

    További sok sikert kívánok neked, és rengeteg filmet, könyvet, sorozatot, amiről írhatsz, amivel minket olvasókat szórakoztathatsz. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát tényleg nem emlékszem miért hagytam abba, és ez engem is idegesít, de nem tudok rájönni az okra.
      A lényeg, hogy mostmár írom tovább és mindig szakítok rá időt, még amikor sok más dolgom lenne, akkor is.
      Köszi szépen a kedves szavakat és akkor várom a te 100. posztodat is.... :)

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...