2012. szept. 29.

2012 legjobban várt filmjei 3.


1. Twilight Saga 4. Breaking Dawn- Hajnalhasadás 2. rész.
Már régen elmúlt az idő, mikor szerettem a Twilight-ot, de azért még én is kíváncsi vagyok a befejező részre. Utólag nem értem miért kellett a 4. könyvet két külön filmben megcsinálni, hiszen a Hajnalhasadás 1. része szerintem tisztára unalmas volt, nekem nem tetszett, sőt végig se bírtam nézni.
Az előzetesekből látszik, hogy az utolsó film nem lesz unalmas, egyáltalán nem (vagyis nagyon remélem), hiszen szerepel a Volturi, végre itt van Reneesme, Bella végre vámpír lett, minden adott egy jó kis szórakoztató akciódús filmhez, remélem nem fogják elcseszni... röviden... várom nagyon.

Magyar bemutató: 2012. november 15.

Trailerek:

2. Les Miserables- A nyomorultak
Ez a film mindig érdekelt, és mikor megtudtam, hogy musical lesz, nos... azóta még jobban várom, mert imádom a musical-eket. Színházba nem tudok gyakran járni, így örülök, ha filmes formában láthatom a híres musical-eket.
Nem olvastam Victor Hugo könyvét (de már tervbe vettem és amint több időm lesz azonnal nekivágok), egy régebbi filmfeldolgozást azonban láttam, így tudom nagyjából miről szól a történet.
Jobbnál jobb színészeket láthatunk ebben a filmben, Hugh Jackman, mint Jean Valjean, Anne Hathaway, mint Fantine, Javier szerepében Russel Crowe, és a felnőtt Cosette-t pedig Amanda Seyfried alakítja, szinte mindannyiukat szeretem, így várom már nagyon milyen lesz a film.... és a trailer alapján egyszerűen csodálatos!

Magyar bemutató: 2012. december 27.

Trailer:

8 megjegyzés:

  1. Az Twilight saga utolsó részére én is kíváncsi vagyok, mert a Hajnalhasadás első fele tényleg unalmas és vontatott volt.

    Én ismerem A nyomorultak történetét, valamikor régen rajzfilmsorozatban láttam. Bár mostanában azon gondolkodom, jó lenne elolvasni ezt a szívbemarkoló történetet.
    Amíg csak arról hallottam, hogy Anne Hathaway fog játszani benne, addig nagyon érdekelt a film, de most, hogy már Amanda Seyfried is a főszereplők közt van, kicsit elment tőle a kedvem. Nem bírom azt a szöszit, de majd csak megbarátkozom vele...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha megkérdezhetem mi a problémád Amanda Seyfried-el? Tényleg kíváncsi vagyok, nekem semmi bajom vele, olyan semleges színésznő... :)

      Törlés
    2. Nem is tudom, olyan bambán néz, és kicsit idegesít. :) Főleg A lány és a farkas filmje után írtam fel a nemkedvenc listámra... az a film kínszenvedés. A játéka meg gyenge volt.

      Törlés
  2. Látom most nem olvasol semmit. Esetleg ajánlhatom neked A testbérlőket?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az a könyv mindig is érdekelt, de nem tudtam megszerezni, neked talán megvan? Mert akkor elküldheted ha akarod...:)

      Törlés
    2. Persze, hogy megvan, csakis olyat ajánlok, amivel rendelkezem e-book-ban, hátha téged érdekel. :)
      Persze, hogy elküldöm. :)

      Törlés
    3. Akkor köszönöm szépen... :)

      Törlés
    4. Nagyon szívesen. Kellemes olvasást. :)

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...